Porodični dan uz raspevane Trolove u bioskopu Arena Cineplex

Porodični dan uz raspevane Trolove u bioskopu Arena Cineplex

Animirani junaci Trolovi vraćaju se u bioskop Arena Cineplex još zabavniji i veseliji, a tim povodom biće organizovan Porodični dan sa poklonima za sve mališane u nedelju, 4. oktobra, od 16 do 18 časova.

Najmlađi ljubitelji animiranih filmova dobiće na poklon, uz kupljenu ulaznicu, dečije magazine "Bubamara" ili "Mali zeka", a na besplatnoj radionici u holu bioskopa, u organizaciji naših prijatelja iz "Oblutka", imaće priliku da naprave figurice od plastelina inspirisane ovim junacima i nakon toga učestvuju u poklon igri.

Za najkreativniju figuricu glasaće se putem Instagram profila Arene Cineplex, a pobednici će dobiti zanimljive i korisne poklone od naših prijatelja iz trambolina parka "Amplituda" i Sportskog društva "Partizan 2".Fantastični animirani muzički hit iz 2016. godine, konačno je dobio svoj još bučniji nastavak. Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koja žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećenih jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop-roku. Ovako će početi mnogo veća i zabavnija trolovska pustolovina.

Povedite svoje mališane na raspevani Porodični dan ove nedelje, 4. oktobra, od 16 do 18 časova.

Vidimo se u Areni Cineplex!

Bioskop Arena Cineplex poštuje sve propisane epidemiološke mere u cilju sprečavanja širena infekcije Kovid-19. Radionice za najmlađe biće organizovane u holu bioskopa. Za stolovima moći će da sedi najviše petoro dece, uz poštovanje fizičke distance. U holu bioskopa nalaze se punktovi sa beskontaktnim aparatima za dezinfekciju ruku. U bioskopskim salama grupa do najviše 6 osoba može da sedi zajedno, dok je sa leve i desne strane jedno mesto razmaka koje se ne prodaje.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan