POSLOVI U NOVOM SADU: Dominiraju oglasi za dostavljače hrane i razna zanimanja iz prehrambene industrije

POSLOVI U NOVOM SADU: Dominiraju oglasi za dostavljače hrane i razna zanimanja iz prehrambene industrije

Navikli ste da, s vremena na vreme, pregledamo oglase za posao u Novom Sadu, sublimiramo utiske i izdvajamo one najzanimljivije. Evo kako stvari trenutno stoje na tržištu poslova, šta se najviše traži i kakve plate se nude.

Dostavljači hrane su izuzetno traženi, pa se tako na ovoj poziciji možete zaposliti u firmi Put za vrapče doo, uz platu od 60 do 90.000 dinara ili u Kurirske usluge Jelandra, sa očekivanom platom od 60 do 180.000 dinara.

Ukoliko biste radili kao radnik u proizvodnji testenina i zamrznutog lisnatog pecivaIlli company raspisuje oglas za nekoliko osoba baš za ovo radno mesto, a Danubius traži radnika na pakovanju brašna.

Cecina poslastičarnica traži prodavca, kojem nudi platu od 46 do 53.000 dinara, dok Kiki torte i kolači traga za poslastičarem, kojem je namenjeno mesečno primanje od 40 do 70.000 dinara.


Grafički dizajner
potreban je Game centru, a navedena mesečna plata je 60.000 dinara.

Knjigovođu traži Data tehnik, dok Art Group Energy ima potrebu za administrativnim radnikom, koji će dobivati platu od 45 do 80.000 dinara.

Za medicinske sestre vaspitače može biti zanimljiv oglas koji je raspisala Familija, dok je vaspitač potreban i predškolskoj ustanovi Duga, gde je planirana plata od 55 do 65.000 dinara.

Na više mesta traže se komercijaliste, vozači, magacioneri, agenti za nekretnine, agenti prodaje u call centrima, kao i razni stručnjaci iz IT oblasti, ali postoji i mnogo pozicija za rad od kuće, gde se uglavnom traži odlično poznavanje nekog od stranih jezika.


Naravno, možete i sami pregledati sve aktuelne oglase za posao koji su postavljeni na našem portalu, a koji se redovno ažuriraju, te biti pravovremeno informisani čim bude postavljen neki koji vam odgovara.

Oceni vest:
12
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Tigar sa Balkana

  pre 506 dana i 16 sati

  Ma nema šanse da je hrana dominantna. Pa mi smo IT carstvo, rekoše Glavni i Glavna.

  Oceni komentar:
  0
  28
 • Joca

  pre 506 dana i 13 sati

  I šta da radi sa poslastičarskom platom od 53000

  Oceni komentar:
  3
  31
 • Sava

  pre 506 dana i 10 sati

  Šta da radi vaspitačica sa 55.000 pa čak i ako ima svoj stan?

  Oceni komentar:
  4
  26
 • Mile

  pre 505 dana i 16 sati

  Posao za mesara prodavca

  Oceni komentar:
  4
  1