Pošti potrebni vozači, poštari, dostavljači i šalterski radnici

Pošti potrebni vozači, poštari, dostavljači i šalterski radnici

JP "Pošta Srbije" pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Republike Srbije počev od srede, 4. maja.

Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, aktuelne su potrebe za zapošljavanjem novih izvršilaca na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika. Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene. Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju – navodi se u saopštenju PR službe ovog preduzeća.

Za potrebe realizacije konkursa, "Pošta Srbije" kreirala je na korporativnom sajtu stranicu na kojoj će od 4. maja biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu. Ova stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Rużica Peričević

  pre 545 dana i 5 sati

  Zelim da se zaposlim kao radnik na salteru.
  Rodjena sam 1967. Svoje radno iskustvo imam u trgovini. Medjutim zelim da promenim svoj posao.Volim da komuniciram sa ljudima.Poznajem rad na racunaru i brzo upoznajem nove programe na kompjuteru.Volim biti pazljiva i uredna kako na sebi tako i oko sebe.Da zavrsim poslove do kraja koji su odredjeni u tom danu da ne ostaje za sutra.Pruzam poverenje i trazim iskrenost.Upravo zbog mojih godina zelim biti uzor i volim biti sa mladim ljudima i ucinim sve .

  Oceni komentar:
  1
  2