Poznat program za četiri bine na ovogodišnjem Exit festivalu (VIDEO)

Poznat program za četiri bine na ovogodišnjem Exit festivalu (VIDEO)

Ovog leta dve kultne bine svetske elektronske scene – Exit mts Dance Arena i No Sleep Novi Sad doneće potpuno novu dimenziju festivalskog iskustva, vraćajući život životu nakon više od 15 meseci, saopštavaju iz novosadskog Exita.

Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana, Magdalena i Andrew Meller su nova imena za Dance Arenu, a Patrice Baumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel i Roman Flugel stižu na No Sleep Novi Sad binu. Svoje potpune programe objavljuju i kultni Urban Bug i Gaia Experiement Trance, čime se predstavlja ukupno više od 100 novih izvođača potvrđenih za Exitov jubilej. Precizan raspored dosad objavljenog programa po danima dostupan je na zvaničnom sajtu festivala.



Velika proslava 20. godišnjice Exit festivala biće održana od 8. do 11. jula 2021. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Paul van Dyk...

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica po promo ceni od 6.990 dinara i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival. Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.



Iz Exita podsećaju da su vodeći srpski muzički festivali nedavno predstavili protokol, kreiran u skladu s poslednjim naučnim istraživanjima širom Evrope, koja potvrđuju da je, uz određena ograničenja ulaska na događaje, rizik od širenja zaraze gotovo zanemarljiv. Protokol predviđa da će na festivale moći da uđu oni koji su vakcinisani, imaju potvrdu da su preležali korona virus, koji poseduju negativan PCR ili antigenski test, čime će ova okupljanja biti jedna od najbezbednijih. Krizni štab se pozitivno izjasnio o protokolu, i predvideo povratak manifestacija od 21. juna, pod uslovom da je najmanje 50 odsto punoletnih građana vakcinisano do tog datuma, uz dalje poboljšanje epidemiološke situacije.

Oceni vest:
0
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Bata

    pre 1045 dana i 12 sati

    Kartu sam im vratio. vratili mi pare i da ih moje oči više ne vide.

    Oceni komentar:
    0
    2