Pred odbornicima predlog o povećanju spratnosti u gradu

Pred odbornicima predlog o povećanju spratnosti u gradu

Članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambena pitanja usvojili su na današnjoj sednici većinom glasova Predlog odluke o programu izgradnje i održavanja poslovnog prostora u 2016. godini, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na program poslovanja JP "Poslovni prostor" za 2016. godinu, te Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program rada Stambene agencije Grada Novog Sada za 2016. godinu i uputili ih Skupštini grada na razmatranje.

Članovi Saveta usvojili su većinom glasova i Predlog plana generalne regulacije naseljenog mesta Budisava, potom Predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije područja turističko-sportsko-rekreativne površine u jugozapadnom delu Bukovca, Predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije prostora za stanovanje u Veterniku između nasipa Adica i Predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije infrastrukturnog koridora državnog puta IB-21 od mosta na Dunavu do petlje Kać u Novom Sadu.

Na današanjoj sednici prihvaćeni su i Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije prostora za mešovitu namenu između Bulevara Evrope, Bulevara cara Lazara, ulice Stražilovske i Žarka Zrenjanina, Bulevara Mihajla Pupina, ulice Jevrejske i Futoške i Predlog odluke o određivanju veće spratnosti objekta u odnosu na spratnost propisanu planskim dokumentom na teritoriji Grada Novog Sada.

Na sednici Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambena pitanja većinom glasova prihvaćen je Predlog rešenja o razmeni nepokretnosti neposrednom pogodbom između Grada Novog Sada i DOO "Slavijacoop" Novi Sad, kao i Informacija o realizaciji Ugovora o razmeni nepokretnosti sa investitorom Kuzman gradnja DOO i Informacija o stavljanju van snage Zaključka Skupštine Grada Novog Sada, broj: 020-57/2011-I od 24.6.2011. godine i broj: 020-63/2011-I od 28.10.2011. godine, a u vezi izgradnje objekta na lokaciji Stražilovska 12-14 u Novom Sadu. Prihvaćeni predlozi naći će se pred odbornicima i odbornicama Skupštine Grada Novog Sada, na sednici zakazanoj za utorak, 29. decembra.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan