Predstavljanje tradicionalnih proizvoda Vojvodine u subotu u kafeu "Novosađanin"

Predstavljanje tradicionalnih proizvoda Vojvodine u subotu u kafeu "Novosađanin"

Manifestacija hrane i pića "Tradicionalni proizvodi Vojvodine" održaće se 29. decembra u bašti kafea i snek bara "Novosađanin", na Bulevaru Mihajla Pupina.

Na programu manifestacije, koja počinje u 11 sati, naći će se nekoliko zanimljivih radionica vezanih za proizvodnju sira, domaćeg piva, meda i drugih tradicionalnih proizvoda, dok će muzički gosti biti Hor novosadskog univerziteta, Novosadski damski hor i didžej Master of None.

Kako se navodi u saopštenju, ovaj projekat je nastao da bi se u opštini Novi Sad bolje promovisali mali proizvođači koji se bave proizvodnjom tradicionalnih namirnica karakterističnih za region Vojvodine i kako bi se povećala zastupljenost i konkuretnost ovih proizvoda na lokalnom tržištu.

- Dođite na druženje i prijatnu atmosferu uz kuvano vino, čaj i probajte šta sve još Vojvodina nudi od hrane i pića – poručuju organizatori.

Projekat podržan od strane uprave za privredu Grada Novog Sada, a realizuju ga  "Klaster za razvoj ruralnog turizma Vojvodine" i Cafe and snack bar "Novosađanin".

Ulazak na manifestaciju je besplatan.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan