Prestižni Univerexport objekat otvoren u Kej Gardenu

Prestižni Univerexport objekat otvoren u Kej Gardenu

Nakon širenja svoje maloprodajne mreže na teritoriji Beograda i centralne Srbije, novi objekat kompanije Univerexport otvoren je 21. aprila u Novom Sadu, na adresi Filipa Višnjića 2. Reč je o jednom od najmodernijih objekata u sistemu Univerexporta i ukupno je 179. radnja najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Prvog dana kupovine potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske i redovno snižene cene, ali i pokloni za prvih 200 kupaca i gratis kupovine za svakog 50. potrošača.

Na vrlo atraktivnoj lokaciji u novom naselju Kej Garden Residence, sa površinom od skoro 700 kvadrata maloprodajnog prostora, 14 zaposlenih i preko 8 hiljada artikala, novi Univerexport u Novom Sadu odgovara na sve složenije zahteve tržišta i potrošača. Reč je o radnji gde se kupovina može obaviti brzo i lako, a da istovremeno u asortimanu postoje kako artikli koji čine deosvakodnevnih potreba, tako i oni koji izlaze iz tog okvira, pa s pravom možemo reći da se i u ovoj Univerexport prodavnici zaista može pronaći za svakog po nešto.


Ono po čemu će Univerexport u Filipa Višnjića 2 trenutno biti poseban jesu elektronske cene. Reč je o projektu uz pomoć kojeg će proces kupovine biti lakši i brži, a ažuriranje i primena akcijskih cena funkcionisati jednostavno - na jedan klik, jer je koordinacija između polica i kase automatska.Time se rad zaposlenih umnogome olakšava, a ukupno zadovoljstvo potrošača obavljenom kupovinom postaje znatno veće.

Radno vreme Univerexportana adresi Filipa Višnjića 2, je od 7 do 21 čas od ponedeljka do subote i od 7 do 14 časova nedeljom.


Naredna otvaranja najvećeg domaćeg trgovinskog lanca sa tradicijom dugom preko 30 godina planirana su u Pančevu, Ćupriji, kao i na još jednoj atraktivnoj lokaciji u domaćem Novom Sadu

 

Promotivni tekst

Oceni vest:
11
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Brca

  pre 530 dana i 7 sati

  Ovi i galens se slizali, bas domaćinski nema šta… a gotivio sam ga… ok

  Valjda zbog profita i sa djavolom, jel tako ?

  Putuj Novi Sade

  Oceni komentar:
  5
  25
 • Goran

  pre 530 dana i 7 sati

  A da malo srede ostale objekte? Navešću samo primer Univera u Krilovoj: radi gerijatrija i stalno je neki zastoj na kasi.

  Oceni komentar:
  6
  17
 • Svuda je isto

  pre 530 dana i 5 sati

  Kakvo sređivanje. neka srede radnike. A ne, kupe im mali frižider, a onda radnica pesnicom nabija kutije sladoleda, da što više stane, da ne mora da dolazi i proverava.
  Kupiš, a ono sve izlomljeno. I gde su tu potrošačka prava?
  To nijedna inspekcija ne rešava.
  Jedino da proizvođači znaju, zašto će im pasti prodaja.
  Tako to biva, kad se previše sniva a stvarno se malo zna.
  Radnici koji čekaju 65-tu za penziju, ne mogu bolje da rade, jer izdišu idući na posao.

  Oceni komentar:
  10
  27
 • Djurdjica

  pre 528 dana i 12 sati

  Istina je!!!
  Naše najbolje!!!

  Oceni komentar:
  0
  0