Primedbe na brzu prugu Beograd-Novi Sad možete prijaviti mejlom

Primedbe na brzu prugu Beograd-Novi Sad možete prijaviti mejlom

"Infrastruktura železnice Srbije" otvorila je danas novi servis za građane za primedbe i prijavu problema na brzoj pruzi Beograd - Novi Sad.

Kako je saopšteno, cilj servisa je da se održi i očuva najviši kvalitet usluga, uređenost i izgled železničkih objekata, stanje železničke infrastrukture i udobnost i komfor putovanja vozovima brzinom od 200 kilometara na sat.

Građani primedbe mogu dostavljati na .

Krenuo redovan putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd-Novi Sad

Na novi mejl, građani mogu prijaviti sve probleme na koje su naišli na brzoj pruzi Beograd - Novi Sad, prvenstveno kada je reč o železničkoj infrastrukturi. Mogu da prijave i probleme u vezi sa zaštitnom ogradom duž pruge, kao i prijave zbog ponašanja železničkog osoblja. Takođe, poželjna je i svaka sugestija građana kako da brza pruga Beograd - Novi Sad bude još bolja i lepša, a usluga kvalitetnija, navodi se u saopštenju.

Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" navode da će u najkraćem roku sagledati sve prijavljene probleme, primedbe i sugestije i učiniti sve da oni budu što pre rešeni.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • NV

  pre 551 dan i 14 sati

  Moja primedba je sto se neorganizuju radnje akcije pri izgradnji takvih projekat kao sto je brza pruga,auto put it'd.Kada bi se omladina malo angazovala I zasukala rukave manje bi se magupirala I pravila problem!!!

  Oceni komentar:
  0
  3