Prodaja havarisanih vozila oglašena na sajtu "Parking servisa"

Prodaja havarisanih vozila oglašena na sajtu "Parking servisa"

Na sajtu JKP "Parking servis" juče je objavljen javni oglas, putem kog se prikupljaju ponude za prodaju odbačenih havarisanih vozila iz saobraćajnog prekršaja, a koje vlasnici nisu preuzeli.

Kako se tamo navodi, na prodaju je 51 takvo vozilo, koja se prema spisku iz konkursne dokumentacije nude kao "otpadna" i bez prava na registraciju. Zainteresovani ponuđači mogu da ih pregledaju 2. i 3. decembra od 8 do 13 časova u preduzeću "Kamarad" (Rumenački put bb).

Pravo učešća u postupku javne prodaje pomenutih vozila imaju pravna lica i preduzetnici registrovani za otkup, sakupljanje, transport, skladištenje i tretman takvih sekundarnih sirovina, koji poseduju odgovarajuća rešenja i dozvole na njihovo ime, koje su im izdali nadležni organi, a što je saglasno odredbama Zakona o upravljanju otpadom. U oglasu se navodi da su ponuđači dužni da ponude zbirnu cenu za otkup svih 51 vozilo, koja podrazumeva sve zavisne troškove. To se radi preko obrasca konkursne dokumentacije, čiji je sastavni deo spisak vozila koja su predmet ponude, a koji je moguće preuzeti na pisarnici JKP "Parking servis" na Bulevaru Mihajla Pupina 1. Moguće je da im ona bude poslata putem imejla po njihovom zahtevu. Ponude se, takođe, dostavljaju na pomenutoj adresi putem pošte ili direktno na pisarnici preduzeća.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 8. decembar do 12 časova, dok će javno otvaranje pisanih ponuda biti sprovedeno u prostorijama JKP "Parking servis", na Bulevaru Mihajla Pupina istog dana od 13 časova, u prisustvu ponuđača i Komisije za prodaju odbačenih, havarisanih vozila iz saobraćajnog prekršaja, a koja vlasnici nisu preuzeli. Više informacija dostupno je na zvaničnom sajtu preduzeća.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan