Prodaje se ATP Vojvodina, likvidaciona vrednost smanjena na 4,3 miliona evra

Prodaje se ATP Vojvodina, likvidaciona vrednost smanjena na 4,3 miliona evra

Imovina ATP Vojvodina u stečaju čija je likvidaciona vrednost 4,3 miliona evra, ponuđena je na prodaju javnim prikupljanjem ponuda, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Imovina se prodaje u tri celine a u najvećoj, vrednoj 2,9 miliona evra, objekat je takozvane Autobuske stanice, pomoćni objekti, benzinska stanica, zemljište kao i pripadajuća oprema i inventar.

Drugu celinu procenjenu na 1,44 miliona evra čini objekat Novog servisa za autobuse, objekat za tretman voda, zemljište, oprema i inventar.

U trećoj celini ponuđenoj za 900.000 evra nalaze se Stari servis za autobuse, kao i stara upravna zgrada, objekat stare blagajne, merno regulaciona stanica, oprema i zemljište.

Javno otvaranje pisanih ponuda biće 17. marta.

Podsećamo, u novembru 2020. godina, početna cena je iznosila oko 6,6 miliona evra, a i tada je došlo do smanjenja u odnosu na ranije pokušaje prodaje ATP Vojvodine. Kako se navodi na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, "zainteresovano lice koje je tada otkupilo prodajnu dokumentaciju nije izvršilo uplatu depozita, odnosno steklo status učesnika u postupku prodaje, te je Stečajni upravnik konstatovao prodaju neuspelom".

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan