Prodaje se pravo zakupa i kompletna oprema poznatog ugostiteljskog objekta u NS

Prodaje se pravo zakupa i kompletna oprema poznatog ugostiteljskog objekta u NS

Poznata novosadska pivnica, nekadašnja kafana, kafedžinica pa restoran, spremna je da promeni vlasnika, odnosno zakupca.

U ponudi nekretnina u Novom Sadu, koje objavljujemo u saradnji sa platformom za oglašavanje nekretnina 4zida, našao se i oglas u kom se prodaje pravo zakupa i kompletna oprema u lokalu u "jednom od najlepših i najupečatljivijih objekata u Novom Sadu".

U pitanju je, kako se može zaključiti na osnovu fotografija, pivnica "Brkina Marina", ukupne površine 350 kvadrata, sa ugostiteljskim delom od 250m2 i kuhinjskim delom od 100 kvadratnih metara.

Lokal je u neposrednoj blizini pošte, brojnih banaka, Pupinove palate i šetališta u centru Zmaj Jovine ulice.

Kompletno je renoviran 2019. godine, opremljen u autentičnom izgledu pub-a odnosno pivnice sa originalnim i unikatnim – ručno rađenim nameštajem uveznim iz Italije. Nove vodovodne i elektro instalacije, nova stolarija, sistem grejanja i hlađenja preko fen coil-era, najmodernije ozvučenje sa RCF zvučnim kutijama, scenska rasveta za binu kojom se komanduje sa centralnog DJ pulta. Iza samog šanka je instalirana rashladna komora za burad sa točenim pivom, sa vezama do točilica na šanku. U kuhinjskom prostoru nalazi se, hladna komora, pica peć na struju, konvekcija, roštilj, friteza, ringla na struju i plin i frižideri – stoji u oglasu (⇐klikni za više detalja).


Predmet prodaje je, pojašnjavaju, "100% udela u firmi koja je vlasnik gore navedene opreme i koja je nosilac ugovora o zakupu. Prilikom zaključenja transakcije novi vlasnik bi preuzeo firmu koja nema obaveze već samo imovinu".

Cena po kojoj bi vlasnici zaključili transakciju iznosi 250.000 eura, a otvorena je i mogućnost dogovora o mesečnom zakupu.

Podsećamo da je više poznatih ugostiteljskih objekata u gradu u poslednjih godinu dana oglasilo prodaju ili zatvaranje – Macchiato kuća, poslastičarnica "Šeherezada", restoran "Balkan ekspres", Kafe picerija "Panter"

Šta se još prodaje, izdaje i kupuje u Novom Sadu i okolini, pogledajte OVDE.

Oceni vest:
5
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Brane

    pre 363 dana i 10 sati

    A platili 80

    Oceni komentar:
    3
    18
  • Tuga tugu stiže...

    pre 363 dana i 8 sati

    Marina koja je bila ljubimac socijalističkog naroda, sada postaje nahoče "suverene" Srbije,
    sa kojom se dobacuju samo tako...

    Oceni komentar:
    0
    23
  • Dejan

    pre 362 dana i 20 sati

    Toliko niko neće platiti da bi postao zakupac.

    Oceni komentar:
    0
    7
  • Ja

    pre 362 dana i 16 sati

    Zar nije malo simptomaticno sve ovo što se dešava...brojni požari u firmama, požari u kućama, gore automobili... zatvaraju lokali koji dobro rade...firme poput EPS-a, GSP-a, TELEKOM-a su izmuženi do iznemoglosti...menjaju se vlasnici svega...neki ljudi su samo fiktivni vlasnici na APR-u...sve je javna tajna...a u svemu postoji samo jedna konstanta....sve se dešava za vreme ove vlasti...gde ona stavi šapu...sve se gasi

    Oceni komentar:
    4
    21
  • Sve je predodređeno i mora se desiti

    pre 362 dana i 15 sati

    Zato će ovu vlast sustići ono što se ne može marketinški namestiti ili snimiti, ili gde administrator glasačke SQL baze ne može napraviti Select.
    Svima vam dobro zdravlje želim, jer verujte mi - trebaće nam!
    Ne zaboravite da haos koji nauka propisuje ne postoji, otključajte mozgove da vas ne bi iznenadio svetski rat, atomske bombe i svi strahovi - koji ipak neće tako presudno delovati na Zemlju i ipak će se preživeti. Imajte samilosti za zapadnjake koji će bežati i doći nam na hranu i vodu.

    Oceni komentar:
    4
    9
  • Tina

    pre 361 dan i 11 sati

    Ne znam zasto je ovaj oglas u sektoru prodaja nekretnina kad se uopste ne prodaje nekretnina niti se oglasava koja je cena zakupa. Ovde se prodaje samo oprema restorana i pravo da zakupite lokal.

    Oceni komentar:
    0
    2