Prof. dr Snežana Rakić novi je član Tima vodećeg stručnjaka u lečenju steriliteta dr Zorice Crnogorac i SGB "Genesis" Novi Sad

Prof. dr Snežana Rakić novi je član Tima vodećeg stručnjaka u lečenju steriliteta dr Zorice Crnogorac i SGB "Genesis" Novi Sad

Tim Specijalne ginekološke bolnice "Genesis" Novi Sad od 13. jula 2018. godine bogatiji za još jednog člana, poznatog stručnjaka prof. dr sci.med. Snežanu Rakić, specijalistu ginekologije i akušerstva, subspecijalistu perinatalogije.  

Profesorka Rakić će u Timu dr Zorice Crnogorac, kao stručni konsultant biti zadužena za praćenje trudnoća, sa posebnim akcentom na one koje su rizične. Njena specijalnost su eskpertni ultrazvučni pregled trudnice i fetalna ehokardiografija.

- Pitanja sa kojima pacijenti dolaze u bolnicu "Genesis" naš su izazov i svakom od njih pristupamo timski, ulažući u rešenje svo naše znanje, stručnost, iskustvo i odgovornost, svako u svom segmentu. Dolazak tako kvalitetnog stručnjaka u naš tim zasigurno će doprineti unapređenju usluga bolnice. "Genesis" je time postao mesto gde sve trudnice mogu da dobiju i personalizovanu negu tokom trudnoće. To je period u kom svaka žena doživljava mnogo "prvih trenutaka", od prvog otkucaja srca i prve slike bebe na ultrazvuku, do prvog bebinog plača i dodira. Zato je važno s kim ćete proći taj put i u koga ćete imati puno poverenje. Stoga će bogato stručno iskustvo profesorke Rakić biti od velikog značaja za pacijentkinje, ali i mlade lekare u našoj bolnici – istakla je dr Zorica Crnogorac, vlasnica i šefica Tima za VTO u SGB "Genesis".

Prof. dr Snežana Rakić funkciju v.d. direktora najvećeg porodilišta na Balkanu, GAK "Narodni Front" u Beogradu obavljala je od 2013. do 2017. godine. Poznata je po bogatom iskustvu u svojoj struci, o čemu svedoče sve godine njenog rada.


Tim SGB "Genesis" čine vrhunski domaći i inostrani stručnjaci iz raznih medicinskih oblasti. Mnogi od njih su univerzitetski profesori, eminentni stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom poznati i priznati i van granica Srbije. Mogu se pohvaliti i da su neki njihovi lekari na čelu sa dr Zoricom Crnogorac pioniri najnovijih metoda lečenja.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan