Prolećna sezona Subotnjih razgovora zatvorena temom frizeraja

Prolećna sezona Subotnjih razgovora zatvorena temom frizeraja

Sve o trenutnim trendovima, pravilnoj nezi kose i rada u frizerskim salonima Vesna Farkaš je saznala od svojih sagovornika, Vesne Veljkov, vlasnice frizerskog studija Woman style i Andrije Nikitović Brice, vlasnika salona Berberaj "Kod Brice".

Andrija Nikitović je u svet frizeraja ušao sasvim slučajno. Kako kaže, za školu nikada nije bio zainteresovan, popodnevne smene umesto u školi provodio je u salonima šišajući. Nije krenuo da šiša iz ljubavi, već da zaradi koji dinar. Kao i žene, Andrija kaže da i muškarci prate trendove i da upravo ti trendovi diktiraju kakva frizura treba da se nosi.

Vesna Veljkov istakla je da žene ipak ne mogu slepo da prate trendove, već da moraju biti svesne svojih mogućnosti, da probaju drugačije, ali da znaju šta mogu, a šta ne mogu da nose. Kao frizerki, najveće zadovoljstvo joj je kada klijent izađe zadovoljan iz salona.

 


U ovim nezdravim vremenima jako je bitno da se negujemo – istakla je Vesna Farkaš, i dodala da je nega jedna vrsta ponašanja prema sebi.

Ove sezone, na Subotnjim razgovorima, slušale su se predivni glasovi i pesme novosadskih horova, naučilo više o važnosti oblačenja i unikatnim stilovima, uživalo se u pričama i iskustvima novosadskih didžejeva i saznalo se više o pravilnoj nezi kose i radu novosadskih frizera.

Subotnje razgovore je organizovao Heror Media Pont uz podršku Arhiva Vojvodin, domaćin današnjeg izdanja je bio Muzej Vojvodine, a pokrovitelj projekta je Uprava za kulturu grada Novog Sada.

Izvor: Heror Media Pont

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan