Promocija "Kobasicijade" u petak kod Riblje pijace

Promocija "Kobasicijade" u petak kod Riblje pijace

U petak, 18. februara, organizatori 38. Kobasicijade iz Turije ponudiće Novosađanima svoje proizvode po promotivnim cenama.

Posle dve godine ponovo dolazimo u Novi Sad. Stižu kobasice iz Turije, ali ovaj put sa priznanjem i oznakom "Najbolje iz Vojvodine". Nakon što smo pre devet godina oborili Ginisov rekord, sada smo zasluženo dobili i ovu etiketu. Kobasicijada u Turiji je jedan od najvećih i najboljih turističko-gastronomskih manifestacija u Srbiji – poručuju organizatori.

FOTO: Ponovo uspostavljena oznaka "Najbolje iz Vojvodine", sertifikat dobilo 18 korisnika


Po promotivnim cenama, u petak u Novom Sadu, oni će ponuditi, kako kažu, najbolje što imaju, a to su "sveže, sušene i roštilj kobasice".

Već od osam sati ujutro, naše mesarske kućice biće na Trgu republike, pored Riblje pijace, a cilj nam je da zamirišemo centar grada i pozovemo što više Novosađana da dođu poslednjeg vikenda u Turiju i budu naši dragi gosti – poručuju. 

Ove godine će u Turiji – od 25. do 27. februara – praviti kobasicu dugu 2.038 metara, na manifestaciji će pevati Saša Matić, a organizovaće i takmičenje u pravljenju kobasica.

U Novi Sad dolazimo kamionom koji će biti put naših kobasica po kojima smo proslavili našu Turiju, a želja nam je da se sretnemo sa vama i da zajedno uživamo u pravim, istinskim ukusima Vojvodine – napominju organizatori i pozivaju Novosađane da im se pridruže u petak kod RIblje pijace.

Više informacija potražite na zvaničnom sajtu Kobasicijade.

Oceni vest:
6
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan