Prva prolećna "Novosadska cvetna pijaca"  5. i 6. aprila

Prva prolećna "Novosadska cvetna pijaca" 5. i 6. aprila

Nakon uspešno realizovane manifestacije 29. "Novosadsko proleće", Pokret gorana Novog Sada najavljuje skori početak prolećni ciklus "Cvetnih pijaca".

Tu manifestaciju Pokret gorana Novog Sada organizuje sa ciljem da svi Novosađani i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.

"Cvetne pijace" se održavaju petkom i subotom na platou ispred SPC "Vojvodina".

"Cvetne pijace" će imati nekoliko izložbenih celina – izložbu cveća i sadnica, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izložbu starih i umetničkih zanata.

Planirani termini održavanja  "Novosadskih cvetnih pijaca"  za naredni meseu su 5. i 6. april, 12. i 13. april, te 19. i 20. april.


Nakon predaha zbog uskrašnjih i prvomajskih praznika, "Novosadske cvetne pijace" održavaće se i tokom maja meseca.

– Cilj naših manifestacija je takođe i ekološka edukacija građana svih uzrasta kroz razne akcije i radionice koje su deo programa manifestacija. Ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca – kažu iz Pokreta gorana Novog Sada.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan