Prvi "Mama biznis fest" u subotu i nedelju na Ribljoj pijaci

Prvi "Mama biznis fest" u subotu i nedelju na Ribljoj pijaci

U organizaciji udruženja "Mame Novosađanke", 2. i 3. jula, od 17 do 21 čas, na Ribljoj pijaci će se održati prvi "Mama biznis fest".

Na ovoj manifestaciji sa svojim poslovima će se predstaviti oko 100 mama, sa preko 70 razlilčitih delatnosti, koje su izuzetno raznolike. Obavljaće se masaža i šminkanje na licu mesta, posetioci će imati priliku da vide i kupe nešto od korisnih i lepih stvari koje prave i prodaju mame: prirodnu kozmetiku, rukotvorine, ukrasne predmete, odeću, nakit, ručno rađene lutke, posteljinu, platnene pelene, nosiljke za bebe, torbe od ambalaža, kućnu hemiju, cvetne aranžmane, piletinu, med i prirodne voćne sokove itd.

Biće promovisana joga, smeh joga, fitnes, turistički aranžmani, fotografske usluge, onlajn poslovi, časovi stranih jezika, usluge šivenja, kvantna magnetna dijagnostika, Bars tretmani, Reiki, tepih servis, sadržaji za decu i još mnogo toga. Uz to, mame će moći da dobiju savete od savetnica za dojenje i bespelenaštvo, ali i psihološke savete, kao i savete o mršavljenju.

- Biti majka i zarađivati za život nije jednostavno. Ipak, da uz puno ljubavi i kreativnosti svaki san postaje moguć, uverili su nas mnogobrojni primeri vrednih majki iz našeg udruženja i Fejsbuk grupe, koje već godinu i po dana promovišu svoj rad na našem "Kaži pokaži" danu, veoma uspešno, a mnoge od njih su na taj način stekle i veliki broj kupaca. Kroz vreme i veliki uspeh, nametnula se potreba da ovaj događaj organizujemo i uživo, kaže se u saopštenju udruženja "Mame Novosađanke". 

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan