Psi izujedali ženu na Popovici

Psi izujedali ženu na Popovici

Žena sa Popovice je u nedelju nešto posle 15 časova primljena u Кlinički centar Vojvodine zbog ujeda pasa.

Кako saznaje "Dnevnik", lekari su je u КCV-u najpre pregledali i sanirali joj povrede, a potom je poslata u Pasterov zavod, kako bi primila vakcinu protiv zaraza.

Iako je imala više povreda, ona je puštena na kućno lečenje, a lekari su učinili sve što je bilo neophodno, te nije bilo potrebe za hospitalizovanjem.

O svemu je obaveštena i policija, koja je brzo izašla na teren i obavila uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao "Dnevnik", ženu su izujedali pitbulovi, koje su neki očevici i videli na Popovici, ali njihovi vlasnici još uvek nisu poznati.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • sasa

  pre 1300 dana i 2 sata

  Samo mi je tuzno sto kad zovem policiju da uradi uvidjaj jer je neki psohopata u procesu razvoja i nadogradnje svoje psihopatije mucio, izmasakrirao ili na drugi nacin izvrsio krivicno delo protiv dobrobiti zivotinja, pa cak i kad su te zivotinje ugrozena vrsta koja je zakonom zasticena, policija ili nece da radi uvidjaj, ili se meni smeju dok ga rade kao nogom, pa moram da pisem predstavke kako ne bi maloumni policajci gubili posao i nastavili da hrane svoje porodice! MORATE naci vlasnike tih pasa jer psi nisu krivi vec ljudi koji su ih tako naucili - bio vlasnicki ili napusten pas, sasvim je sve jedno, uvek je covek kriv za incident samo zato sto je "inteligentniji" (ne vazi bas za sve ljude)

  Oceni komentar:
  1
  2