Radionica "Mame iz porodične modlice"

Radionica "Mame iz porodične modlice"

U sklopu programa namenjenog roditeljima Američki kutak nastavlja sa aktivnostima ovog puta u saradnji sa novosadskim ogrankom “Centra za mame” koji će u utorak 9. maja od 16 do 17.30 časova realizovati radionicu "Mame iz porodične modlice"

Da li ste se ikada pitale kako vas je vaša porodica porekla oblikovala u pogledu roditeljstva? Šta su porodični obrasci i kako se prenose? Upoznajte se sa svojim porodičnim stablom - po čemu ličite na svoju majku, a šta niste želeli da preuzmete od nje?

Radionica je namenjena svim mamama, bez obzira na uzrast dece, koje žele da dublje proniknu u prirodu svog materinstva upoznajući se sa snagom porodičnog modela koji nas oblikuje i u tom pogledu. Autorka i voditeljka radionice: Svetlana Prodanović psihološkinja, porodična psihoterapeutkinja sa dugogodišnjim stažom u socijalnoj zaštiti.

“Centra za mame” povezuje i podržava mame u Srbiji, bori se za njihova radna prava i protiv svih vidova diskriminacije kojima su mame izložene. Njihova vizija je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun ljudski potencijal.

Prijave za radionicu su obavezne putem sledećeg linka: https://goo.gl/FA6Zpq

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan