Radovi menjaju režim saobraćaja u okolini DZ "Jovan Jovanović Zmaj" od srede

Radovi menjaju režim saobraćaja u okolini DZ "Jovan Jovanović Zmaj" od srede

JKP "Novosadska toplana" u sredu, 8. septembra, u okviru već započetih radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka, započinje radove koji obuhvataju izmenu režima saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I u delu od raskrsnice sa Ulicom Kraljevića Marka do Ulice Zmaj Ognjena Vuka broj 19 (DZ "Jovan Jovanović Zmaj").

U ovoj fazi izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena saobraćajna traka uz neparnu stranu Bulevara kralja Petra I (uključujući i rakrsnicu), od dela Ulice Kraljevića Marka do Zmaj Ognjena Vuka broj 19, a kompletan saobraćaj se preusmerava u drugu saobraćajnu traku, u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine na 30 km/h.

Tokom izvođenja ove faze radova Ulica Kraljevića Marka postaje slepa iz smera Ulice Žitni trg prema Bulevaru kralja Petra I.

Ranije započeti radovi (iz prethodne faze) na delu Bulevara kralja Petra I od Bulevara oslobođenja do Ulice Kraljevića Marka se nastavljaju, a postojećoj (još uvek važećoj) izmeni režima saobraćaja dodaje se ova nova, s tim što se istovremeno sa nastavkom radova završavaju radovi na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Ulice Braće Jovandić, te se ova raskrsnica otvara za saobraćaj.

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 20. oktobar 2021. godine.

Iz "Toplane" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan