Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delovima Detelinare

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delovima Detelinare

Privremena zabrana saobraćaja u Đule Molnara, Janka Čmelika, Banatskoj...

JKP "Novosadska toplana" u petak, 14.septembra, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovodne mreže u bloku ulica Orlovića Pavla, Janka Čmelika, Veselina Masleše i Đule Molnara.

Zbog pomenutih radova, određuje se privremena zabrana saobraćaja u Ulici Đule Molnara, Ulici Janka Čmelika, od Đule Molnara do Orlovića Pavla, zatim u Ulici Orlovića Pavla, od broja 43 do Milenka Grčića i u ulici Nadežde Petrović.

Istog dana, 14. septembra, "Toplana počinje i sa radovima na rekonstrukciji vrelovodne mreže u ulicama Milenka Grčića i Banatskoj, te se tim povodom određuje privremena izmena režima saobraćaja u Ulici Milenka Grčića, od Banatske do Molijerove, uz privremeno zauzeće saobraćajne trake uz parnu stranu ulice i ukidanje parkinga u zoni izvođenja radova, kao i privremena zabrana saobraćaja u Banatskoj – od Milenka Grčića do Filipa Filipovića.

Privremena zabrana saobraćaja na svim pomenutim lokacijama će trajati do 1. novembra 2018. godine.

Iz JKP "Novosadka toplana" napominju da radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije na početku grejne sezone, te mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan