Rakić (DS): Ministar Selaković brojao ko u Skupštini ima koliko dece

Rakić (DS): Ministar Selaković brojao ko u Skupštini ima koliko dece

Narodna poslanica Demokratske stranke Dragana Rakić reagovala je zbog jučerašnjeg "skandaloznog govora" ministra Nikole Selakovića, u kojem je "nedvosmisleno diskriminisao i stavio na stub srama građane i građanke Srbije koji nemaju decu". 

Selaković je poručio građankama i građanima Srbije da su razmaženi i sebični. Kaže, u Srbiji se najviše rađalo kad smo bili najsiromašniji i da to što danas žene ne rađaju šestoro dece nema veze sa novcem, niti sa politikom koju vodi Srpska napredna stranka. Dok je hvalio svoju stranku i prebacivao odgovornost na građane, a posebno žene u Srbiji, izgleda da je zaboravio kako se ova država odnosi prema majkama i deci koja su protivzakonito izbačena iz vrtića u Pećincima, roditeljima i deci sa posebnim potrebama u Rumi, Tijani Prizrenac koja već 3 godine vodi bitku s državom i brojnim drugim građanima koji su na svojoj koži osetili tu njihovu "proporodičnu" politiku – poručila je Dragana Rakić, a prenosi Informativna služba Demokratske stranke.

Nakon što je prebrojao ko u Skupštini ima koliko ima dece i što se pohvalio da je on "napravio" troje, podelio je i medicinske savete ženama kako treba da rađaju po četvoro dece jer je to najbolje za njihovo zdravlje. 

Demokratska stranka zahteva hitnu reakciju Poverenice za ravnopravnost jer je Vučićev ministar u Skupštini nedvosmisleno diskriminisao ljude bez dece, a od ministra Selakovića da se odmah izvini svim ženama i muškarcima u Srbiji – zaključila je Dragana Rakić. 

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nazdravlje Srbijo!... želi ti zapad

  pre 531 dan i 11 sati

  Prva javna kuća u Srbiji je legalizovana i to za zoofiličare. Usluge se pružaju negde u Beogradu, verovatno se i PDV plaća. Trik je u tome da Srbija nema kažnjivo delo zoofilije u KZ.
  Postoji samo situacija ako to neko radi na javnom mestu, pa bude kažnjen za "uznemiravanje javnosti". Navodno i TV Happy i policija imaju prijave za te stvari, na desetine i stotine ali nemaju model kažnjavanja, jer se radi o delu na tuđem, privatnom posedu.
  Dakle, sad mi je jasno odakle tolika ljubav prema psima.

  Oceni komentar:
  0
  0