Rekonstrukcija dva toaleta za zaposlene na MAS-u koštaće GSP skoro 2,4 miliona dinara

Rekonstrukcija dva toaleta za zaposlene na MAS-u koštaće GSP skoro 2,4 miliona dinara

GSP će platiti 2.393.712 dinara (sa PDV-om) troškove rekonstrukcije toaleta za zaposlene na Međumesnoj autobuskoj stanici.

Kako saznaje Radio 021, u pitanju su radovi u ženskom i muškom toaletu u prizemlju stanice, od kojih svaki ima nešto više od osam kvadrata.

Rekonstrukcija po delu toaleta koštaće nešto više od 10.100 evra.

Iz tendera se vidi da GSP traži da se obavi rekonstrukcija i zamena sanitarija, podne i zidne obloge, unutrašnje i fasadne stolarije, kao i vodovodne i kanalizacione instalacije

Definisano je i da se postojeći raspored sanitarne opreme zadrži. Novu sanitariju čine četiri WC šolje sa vodokotlićima, dva umivaonika, dva pisoara, dva dozera za sapun, dve sušilice i dva ogledala i bojler.

Na javnoj nabavci rekonstrukciju toaleta na Međumesnoj autobuskoj stanici se javio samo jedan ponuđač, koji je i dobio posao, a to je "Pro-tim MK" iz Novog Sada.

Ovo nije prvi put da ova firma radi za GSP na MAS-u, te su letos imali posao od skoro 1,8 miliona dinara na izgradnji vodovodne mreže od Bulevara Jaše Tomića do stanice, što je bilo povezivanje šest novih kioska na vodovod i kanalizaciju, podseća 021.rs.

Rok za rekonstrukciju dva toaleta na stanici je 30 dana, a odluka o pobedniku tendera je doneta 24. decembra.

Odgovod GSP-a

Nakon objave teksta, JGSP "Novi Sad" je odgovorio portalu 021.rs i naveo da je postupak javne nabavke bio otvoren i transparentan, te da su mogli da se jave svi zainteresovani ponuđači.

– U tekstu koji je objavljen sa nepotpunim podacima stiče se utisak da namera JGSP "Novi Sad" nije bila isključivo kvalitetna rekonstrukcija toaleta, koji nisu uređivani u poslednjih pedeset godina i u veoma su lošem stanju – odgovaraju iz GSP-a i dodaju da je ponuda bila 2.000.000 dinara bez PDV-a, a da će za rekonstrukciju biti potrebno 118 kvadrata pločica, te da se radi sanacija podne ploče, zamena kompletnih vodovodnih i kanalizacionih instalacija.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan