Ritam nereda, Amajlija i Mortal kombat u subotu na 20. "Blokstoku"

Ritam nereda, Amajlija i Mortal kombat u subotu na 20. "Blokstoku"

Jubilarno izdanje festivala "Blokstok" biće održano 2. juna u parku pored železničke stanice u Novom Sadu, a zvezde večeri biće sastav Ritam nereda, najavljuju organizatori.

Pored Ritma nereda, ovog vikenda u Novom Sadu nastupiće i Mortal kombat, Amajlija, Crni paun & Pagonis, Ruke u vis, UV, dečiji hor Rochoir, dok će čast da otvori program pripasti mladom novosadskom sastavu 5 minuta slave.

- “Blokstok" od svog osnivanja podržava mlade i neafirmisane izvođače, pružajući im priliku da nastupe pred velikim auditorijumom. Nakon sprovedenog konkursa, odlučeno je da će festival ove godine otvoriti 5 minuta slave – kaže jedan od organizatora festivala Dane Basta.


Poseban “štimung” festivalu daje i dugogodišnja saradnja organizatora sa “Moto unijom Vojvodine”, organizacijom koja okuplja veliki broj moto klubova iz pokrajine. Defile dvotočkaša najprometnijim gradskim bulevarima i izložba u parku svake godine predstavljaju svojevrsnu atrakciju za posetioce, ali i doprinose afirmaciji bajkerske subkulture.


- Ovo je festival za sve generacije, što se vidi i po program, koji se malo razlikuje ove godine, budući da je ove godine i 20 godina Festivala. Nadam se uvek i lepom vremenu, a očekujem da sve prođe bez incidenata, kao što je uvek do sada i bio slučaj. Sve ostalo je u suštini manje bitno –
kaže Marko Tančik, jedan od organizatora. 
 

I ove godine, iz bezbednosnih razloga, apeluje se da posetioci ne unose piće u staklenoj ambalaži u park, kao i da se ne približavaju železničkoj pruzi. Festival će biti otvoren u 17 časova, a svirke će se održavati do kasno u noć, a ulaz je besplatan.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Blokovac

  pre 1283 dana i 7 sati

  Ueeeeeeeejjjjj.... cekamo Vas sve. :)

  Oceni komentar:
  0
  0