Roditelji žrtava iz "Kontrasta" ogorčeni najnovijom presudom

Roditelji žrtava iz "Kontrasta" ogorčeni najnovijom presudom

Nakon izricanja oslobađajuće presude protivpožarnim inspektorima, članovi porodica nastradalih ne slažu se sa odlukom suda.

Roditelji žrtava požara u diskoteci "Kontrast" ne kriju ogorčenje najnovijom slobađajućom presudom izrečenom novosadskim inspektorima protivpožarne zaštite. Tako Rade Aničić iz Čuruga, otac nastradale Marine Aničić, kaže za "Novosti" da je očekivao ovakav sudski epilog, budući da su krivice prethodno oslobođeni građevinski inspektor i načelnica turističke inspekcije.

- Zaista ne znam šta da kažem.  Kada nisu one druge inspektore osudili, nisu mogli ni ove. Naše dece nema i ostaje nam samo da se nadamo da se više nikada nikome neće ponoviti naša tragedija – izjavio je Aničić za "Novosti".

Branko Miladinović, otac novinarke Tamare Miladinović, žrtve tragičnog požara u novosadskoj diskoteci,  ne miri se sa ovakvom odlukom suda i najavljuje da će tražiti zaštitu od Ujedinjenih nacija i Saveta Evrope.

- O svemu ćemo obavestiti i Skupštinu Srbije. Podneću krivičnu prijavu protiv postupajućeg tužioca u ovom slučaju, ali i svih tužilaca, jer su se oglušili o sve dokaze i pogrešno kvalifikovali delo. Mislim da su se svi unapred dogovorili da krivaca nema! Mi roditelji ne znamo šta da činimo posle svih ovih oslobođajućih presuda. Ovo je bruka i sramota – kaže Miladinović za beogradski dnevni list.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan