Sajam KONTEH: Lakše do posla u uspešnim kompanijama

Sajam KONTEH: Lakše do posla u uspešnim kompanijama

Na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu u sredu i četvrtak, 16. i 17. marta, u periodu od 9 do 17 časova, održaće se deseti Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi KONTEH.

Program je namenjen studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta i nudi im mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje uspešno posluju u našoj zemlji.

U toku Sajma kompanije izlagači će imati priliku da predstave svoju delatnost, kako pomoću propagandnog materijala i kroz neposredni kontakt sa studentima i studentkinjama, tako i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce.

Studenti i kandidati za posao će, s druge strane, imati priliku da se upoznaju s radom najuspešnijih kompanija u zemlji, informišu se o otvorenim pozicijama u tim kompanijama, uruče svoj CV na licu mesta poslodavcima za koje su zainteresovani, ili ga ostave u elektronskoj bazi koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama tokom narednih godinu dana.

Zainteresovani svoj CV mogu registrovati na sajtu www.konteh.org, kao i na nekom od CV pultova za vreme Sajma.

Tokom dva dana, biće organizovane i radionice a na sajtu Sajma može se pronaći i spisak kompanija koje su potvrdile učešće. Pored IT struke, traže se i inženjeri mašinstva, elektrotehnike, proizvodni, inženjeri kvaliteta.

Sajam organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (Electrical Engineering Students' European Association) EESTEC - Lokalni komintet Novi Sad, u saradnji s Fakultetom tehničkih nauka.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan