Sajam za penzionere 30. i 31. marta u Novom Sadu

Sajam za penzionere 30. i 31. marta u Novom Sadu

Najavljen velik broj izlagača i pratećih sadržaja.

Sajam za penzionere, biće održan 30. i 31. marta 2018. godine, u Auli Novosadskog sajma. Za posetioce ulaz će biti besplatan.

Kako se navodi u saopštenju Novosadskog sajma, pod sloganom "Za bezbrižnu starost", ova manifestacija će u potpunosti biti posvećena našim najstarijim sugrađanima. Oni će na Sajmu moći da provere zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane, da učestvuju u zabavnim radionicama i poklon-igrama, osvoje vredne nagrade i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune slobodno vreme i zaborave usamljenost.

Na Sajmu će, dodaje se, nastupiti velik broj izlagača – biće prisutni predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave.

Na štandovima izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće organizovane i aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti, finansija, kao i pravne zaštite.

- Cilj manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže i dodatno socijalno angažuju učešćem u radionicama, koncertima, poklon igrama. Sajam je prilika i da na jednom mestu steknu uvid u usluge, kao i da probaju proizvode namenjene njima – poručuje se u saopštenju Novosadskog sajma. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan