SAJAM ZA PENZIONERE: Stručna predavanja i konsultacije na štandu KCV

SAJAM ZA PENZIONERE: Stručna predavanja i konsultacije na štandu KCV

Sajam za penzionere, koji će se u našem gradu održati 25. i 26. novembra, osmišljen je kao mesto susreta pripadnika starije populacije, sa više od 60 izlagača koji se bave pružanjem usluga i proizvoda namenjenim korisnicima u trećem dobu.

To je prilika da se kroz druženje, posetioci neposredno upoznaju sa resornim pokraijnskim i gradskim institucijama, organizacijama, udruženjima građana, pojedincima i firmama koje svojim radom utiču i doprinose poboljšanju kvaliteta života starijih sugrađana – sa različitim programima, sadržajima i pogodnostima koji su im dostupni kako u lokalu, tako i na teritoriji cele Srbije.

Kroz prezentacije, izložbene štandove i radionice, biće predstavljene mogućnosti i aktivnosti u oblastima socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti, finansija, kao i iz oblasti pravne zaštite. Takođe, posetioci će moći da se upoznaju s brojnim medicinskim, farmakološkim, prehrambenim proizvodima i preparatima i uslugama.

Jedan od pratećih sadržaja jeste i edukativni program, koji se realizuje kroz stručna predavanja lekara, nutricionista, farmaceuta, fizioterapeuta, psihologa, ekonomskih savetnika, pravnika, stručnjaka iz oblasti penzijsko-invalidskog osiguranja i kroz prezentacije proizvoda i usluga namenjenih populaciji 60+.

- Klinički centar Vojvodine i ovom prilikom izlazi u susret interesovanju i potrebama zdravstvenih usluga. Na štandu KCV će biti organizovana stručna predavanja i konsultacije sa našim zaposlenima, koji se u okviru svojih specijalnosti bave poboljšanju kvaliteta života trećeg doba – kaže se u saopštenju ove zdravstvene ustanove.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan