Sajam zapošljavanja 13. aprila na Spensu

Sajam zapošljavanja 13. aprila na Spensu

Novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje pozvala je poslodavce i nezaposlena lica na Sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale Novi Sad NSZ, koji će biti održan u četvrtak, 13. aprila, od 10 do 15 časova, u Zapadnom holu Spensa.

Učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 6. aprila, u prostorijima Filijale Novi Sad, Alberta Tome 2, kancelarija 12 (u prizemlju). Prijavu je moguće dostaviti i mejlom, na adresu ili . Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na brojeve 021 4885 501 i 021 4885 521.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da završe obuku za aktivno traženje posla u organizaciji Filijale Novi Sad (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan