Samouslužno pranje u "Sonaxu": Da vaš automobil zablista punim sjajem

Samouslužno pranje u "Sonaxu": Da vaš automobil zablista punim sjajem

S dolaskom lepog vremena, mnogi naši sugrađani odlučuju se da samostalno peru svoje automobile. Neko to radi iz finansijskih razloga, a neko, jednostavno, iz ljubavi prema svom četvorotočkašu, jer, naravno, niko ne voli da se vozi u prljavom automobilu. Osim toga, loše održavanje automobile  povećava verovatnoću da dođe do oštećenja farbe i pojave korozije.

Kako biste ovaj posao uradili na najkvalitetniji mogući način i uz pomoć najsavremenije tehnologije, te tako produžili vek trajanja svog automobila, odabrali smo za vas samouslužnu perionicu "Sonax", koja se nalazi na Futoškom putu broj 59.

U pitanju je najveća perionica ovakvog tipa u gradu, koja se prostire na čak 3.000 m2, poseduje 24 parking mesta, te osam mesta za pranje vaših četvorotočkaša. Osim standardne opreme za pranje automobila, "Sonax" svojim korisnicima nudi i dodatne četke za teže zaprljana vozila, usisivače, aparat za pranje tapacirunga, crnilo i kompresor za gume, najkvalitetnija sredstva za voskiranje karoserije, kao i brojne druge pogodnosti, od kojih ističemo plaćanje magnetnim ključim (kako za pravna tako i za fizička lica), čime možete ostvariti značajnu uštedu u kućnom ili kompanijskom budžetu.  Touch screen paneli u "Sonaxu" funkcionišu u četiri radna programa (pranje, voskiranje, ispiranje i dodatno pranje četkom od prirodnih vlakana), a, ukoliko niste vični baratanju šmrkom i krpom, auto vam može oprati i radnik perionice. Takođe, pranje automobila možete pretvoriti i u porodični izlazak, budući da se u sklopu "Sonaxa" nalaze i kafić i igralište za decu.   

AUTO-KOZMETIKA "SONAX" razvija se i proizvodi u Nemačkoj već više od 65 godina. Čine je visokokvalitetni proizvodi za negu automobila. Brend “Sonax” lider je u oblasti auto-kozmetike na veoma kompetitivnom nemačkom tržištu. Već godinama zaredom, "Sonax" osvaja prvo mesto u anketama za najkvalitetniji brend, od strane čitalaca najpoznatijih magazina posvećenih automobilizmu. "Sonax" poseduje sve sertifikate kvaliteta proizvodnje, kao i ISO ekoloških standarda, a zahvaljujući sopstvenom sektoru za istraživanje i razvoj, lider je i u razvoju novih proizvoda i novih tehnologija proizvodnje. Zahvaljujući samouslužno perionici "Sonax", Novosađani su sada u u mogućnosti da se uverite u kvalitet "Sonax" autokozmetike – i to po najpristupačnijim cenama. 

Još fotografija iz perionice "Sonax" možete pogledati OVDE.

PR tekst

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Branislav

    pre 1933 dana i 19 sati

    Zdravo
    Shvatite kako hocete...Danas sam bio prvi put u vasoj perionici jer sam se doseli u blizini i svaki dan prolazim karaj nje i razocarao sam se u uslugu.
    Doj je zeton bio 50 dinara auto se prao sa 3 zetona 150 din,kad su sve perionice izbacile 50 dinara auto se pere sa 2 zetona 200 dinara i dalje.
    Kod vas treba 3 zetona da se opere autu a to je 300 dinara...pranje,cetka i ispiranje.
    ZASTO?Slabo deterdzenta i voda je mlaka.Auto mi ostao saren,sto se nikad nije desilo.

    Oceni komentar:
    0
    1