SAOPŠTENJE SZS: Izveštaj REM još jedan razlog za bojkot

SAOPŠTENJE SZS: Izveštaj REM još jedan razlog za bojkot

Saopštenje prenosimo u celosti:

Izveštaj REM po kome "izborna lista Saveza za Srbiju" ima više prostora u medijima od SNS je konačan dokaz ludila u kome živimo, ali i pokazatelj da REM zapravo ne postoji i jedan od razloga zašto bojkotujemo ove nedemokratske izbore.

Znaju članovi REM-a da SZS ne učestvuje na izborima i samim tim ni nema izbornu listu.

Znaju da se ne mogu sabirati sekunde na kablovskim televizijama koje može da vidi trećina Srbije i sekunde na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Znaju da je N1 televizija kanal koji ima samo informativni program i u čije emisije predstavnici vlasti do sada nisu dolazili, ali ih zato u dnevnicima ove televizije samo kroz izjave Aleksandra Vučica ima 20 puta više nego cele opozicije zajedno.

Znaju Olivera Zekić i ekipa da je odnos Vučića i celokupne opozicije u dnevnicima RTS-a 99:1.

Znaju da u ovoj godini nijedan lider opozicije nije bio gost na javnom servisu.

Znaju još mnogo toga zbog čega Srbija nastavlja da pada na rang-listi slobode medija Reportera bez granica.

Sve to znaju, ali sprovode gebelsovsku politiku i nastavljaju da bez trunke stida lažu narod čime su ovo telo pretvorili u servis Aleksandra Vučica i njegove fabrike laži. I zbog toga će odgovarati građanima koji ih plaćaju - navodi se u saopštenju SZS-a.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Deda

  pre 1369 dana i 18 sati

  Evo jos jednog razloga za bojkot :
  Za vreme epidemije, vlast je uvela vanredno stanje, suspendovala Zakon o javnim nabavkama i kupovala robu i usluge mimo zakona, u četiri oka. Gradjani uopste ne znaju koliko novca su potrosili ministri, direktori javnih preduzeća, agencija, zavoda, ustanova i predsednici opština za razne nabavke – od toalet papira do kompjutera i urbanističkih projekata.

  Oceni komentar:
  0
  1