Sedmi "Novosadski noćni bazar" u petak na Ribljoj pijaci

Sedmi "Novosadski noćni bazar" u petak na Ribljoj pijaci

Organizatori najavljuju feštu za pamćenje i ponos Novog Sada.

U petak, 13. jula, od 18 do 24 sata, na Ribljoj pijaci će se po sedmi put će se održati manifestacija "Novosadski noćni bazar".

- Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete najstariju novosadsku pijacu, već godinu dana Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača – poručuje se u pozivu.

Organizatori podsećaju da je na prvom "Novosadskom noćnom bazaru" bilo preko 160 izlagača i preko 4.000 posetilaca, dok je na drugi "Bazar" došlo je preko 200 izlagača i veoma velik broj posetilaca. Na trećem "Novosadskom noćnom bazaru", kao i na četvrtom, bilo je preko 300 izlagača, a na petom – prvom prolećnom "Novosadskom noćnom bazaru" bilo je preko 330 izlagača i izuzetno mnogo posetilaca, što se, navodi se, ponovilo i na šestom bazaru.

- Za "Sedmi novosadski noćni bazar" pripremili smo još raznovrsniju ponudu naših izlagača, a svi posetioci biće u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju – kaže se na kraju saopštenja organizatora manifestacije.

Svečano otvaranje zakazano je za 18 časova na Ribljoj pijaci.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan