SGB "Genesis" u konkurenciji za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018"

SGB "Genesis" u konkurenciji za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018"

Specijalna ginekološka bolnica "Genesis" Novi Sad nominovana je za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018", koje se dodeljuje po prvi put u Srbiji.

Akciju "Prijatelj porodice" zajednički organizuju Privredna komora Srbije i Kabinet ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, kao doprinos aktivnostima Vlade Republike Srbije na polju populacione politike, sa namerom da se u poslovnoj zajednici istaknu preduzeća koja su pored dobrih poslovnih rezultata, izgradila porodično – prijateljsko okruženje i imaju najbolje primere prakse u usklađivanju rada i roditeljstva.

 

 

SGB "Genesis" je kandidat u kategoriji "Mala i srednja preduzeća", u konkurenciji sa još deset kompanija i društava.

- Proširenje porodice za mnoge parove u današnje vreme je veliki izazov. Ponosni smo na ulogu kojom nastojimo da doprinesemo u tom procesu i zahvalni na njoj. Ipak, ni tu ne vidim kraj, već tek početak naše brige o porodici. Sledstveno tome, i u samom "Genesis" timu brinemo o porodicama i raznim olakšicama i sistemima usklađivanja nastojimo da uskladimo sve segmente života – istakla je dr Zorica Crnogorac, vlasnica Specijalne ginekološke bolnice "Genesis" Novi Sad.

Danas, bolnica "Genesis" prepoznata je kao uspešna zdravstvena ustanova u Srbiji, koja je do sada pomogla veliki broj parova u borbi protiv sterilitet, i uspešno donela na svet preko 3.000 beba.

 

 

Koncept usmeren ka svakom paru ponaosob, uvođenje inovacija, uspešnost viša od 60 odsto, briga o reproduktivnom zdravlju nacije, sve to kandiduje Specijalnu ginekološku bolnicu "Genesis" za priznanje "Najbolji prijatelj porodice 2018".

Glasanje za najbolje "Family friendly" kompanije obavlja se na sajtu www.prijateljporodice.rs, a za uspešan glas za "Genesis" potrebna je samo kratka registracija na sajtu. Među tri ponuđene kategorije "Genesis" ćete pronaći među "Malim i srednjim preduzećima".

Glasanje traje do 7. decembra.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Fertilna

  pre 1350 dana i 16 sati

  ako ima bar jedan bračni par koji nije platio...koje je genesis častio....glasaću za njih...ovako..mrka kapa

  Oceni komentar:
  1
  0