Sin novosadskog narko-dilera osuđen u Češkoj

Sin novosadskog narko-dilera osuđen u Češkoj

Trojica državljana Srbije, koji su krajem prošle godine uhapšeni u Češkoj zbog sumnje da su članovi organizovane kriminalne grupe Radoslava Cvijovića zvanog Cviko iz Novog Sada koja je trgovala kokainom, osuđeni su juče u toj zemlji.

Ova petočlana kriminalna grupa, čijim organizatorom se smatra stariji Cvijović, koji je još pre desetak godina označen kao jedan od najvećih novosadskih narko-dilera, raskrinkana je u novembru prošle godine u saradnji Tužilaštva za organizovani kriminal i BIA sa kolegama iz Češke, javio je "Blic".
 
U Pragu su tom prilikom uhapšeni Cvijovićev sin Branislav, Josip Capi i Branislav Bikić. Oni su, nakon postupka dugog godinu dana, juče osuđeni pred sudom u Pragu.
 
- Cvijović je osuđen na zatvorsku kaznu od devet godina i 110.500 evra novčane kazne, Capik na osam i po godina zatvora i 4.000 evra, a Bikić na šest godina zatvora i 11.500 evra novčane kazne – navodi izvor "Blica" iz Češke. 
 
Da podsetimo, trojica juče osuđenih uhapšeni su 9. novembra prošle godine sa četiri kilograma kokaina. U Srbiji su u istoj akciji uhapšeni Radosav Cvijović Cviko i njegov zet Slavko Pavlov, teniski trener koji živi i radi u nemačkom gradu Ulmu. U Češkoj je kasnije otkriveno još četiri kilograma kokaina u posedu pripadnika ove kriminalne grupe
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan