Skromna milionerka iz Novog Sada: Sve ću podeliti sa roditeljima i familijom

Skromna milionerka iz Novog Sada: Sve ću podeliti sa roditeljima i familijom

U Mercator hipermarketu u Novom Sadu juče je srećnoj dobitnici uručena glavna nagrada od 1.000.000 dinara koju je osvojila učešćem u nagradnoj igri "Lova do neba baš kad ti treba" koju je organizovala kompanija Mercator-S.

Nakon završetka nagradne igre "Lova do neba baš kad ti treba“ izvučeno je preko 5.000 dobitnika iz 70 gradova i mesta širom Srbije kojima je kompanija Mercator-S uručila nagrade ukupne vrednosti od 10.000.000 dinara. Glavnu nagradu u iznosu od 1.000.000 dinara osvojila je Lana iz Novog Sada koja svaki dan kupuje u Mercator hipermarketu u kome su joj svečano uručeni vaučeri za kupovinu u vrednosti nagrade.

Bila sam kod kuće, sama sam potražila rezultate na internetu jer sam znala da su prethodni dan izvlačeni – bila sam u šoku. Mnogo puta sam proveravala kod, da li to stvarno jeste. Svoju sreću sam prvo podelila sa roditeljima, a nagradi se najviše obradovao sin. Poslala sam samo jedan kod i izgleda da je to bilo dovoljno. Osvojiti milion dinara je stvarno fantastično – fizički mi nije bilo dobro, nagrada je ogromna i ovo je zaista fantastična pomoć kućnom budžetu – izjavila je Lana dodavši da će nagradu podeliti sa roditeljima i familijom i da će prva stvar koju će kupiti biti nešto za svečani ručak kojim će sa porodicom proslaviti.


U okviru nagradne igre "Lova do neba baš kad ti treba" pristiglo je preko 100.000 jedinstvenih kodova iz cele Srbije, dok je izvučen 5.161 dobitnik u više od 70 gradova i mesta širom Srbije, uključujući Petrovac na Mlavi, Trstenik, Kovin, Kruševac, Knjaževac, Kragujevac, Vranje, Veliku Gradišku, Adu, Zrenjanin, Supoticu, Beograd, Novi Sad i mnoge druge. Dobitnicima nagrada su podeljeni vaučeri u vrednosti od 1.000, 5.000, 50.000, 100.000 i 1.000.000 dinara za kupovinu u nekoj od 330 IDEA, Roda i Mercator prodavnica.

Direktorka marketinga u kompaniji Mercator-S, Nataša Pavlović se zahvalila svima koji su učestvovali u nagradnoj igri i najavila nove akcije i nagradne igre za sve kupce IDEA, Roda i Mercator prodavnica širom Srbije.


Ponosni smo na činjenicu što kao kompanija iz godine u godinu nagrađujemo sve veći broj naših potrošača. Tako smo kroz nedavno završenu novogodišnju nagradnu igru "Lova do neba baš kad ti treba“, koja se organizovala u svim IDEA, Roda i Mercator prodavnicama, podelili 10.000.000 dinara svim našim potrošačima koji su učestvovali i osvojili vredne nagrade. U Mercatoru u Novom Sadu smo uručili glavnu nagradu od 1.000.000 dinara našoj srećnoj dobitnici, ali tu nije kraj, u narednim danima ćemo uručiti preko 5.000 vaučera i očekuju nas i u Petrovcu na Mlavi, Trsteniku, Kruševcu, Vranju i 70 gradova širom Srbije. Zaista smo srećni što smo kao kompanija i na ovaj način, kroz nagradnu igru, potrošačima koji inače obavljaju redovne kupovine u našim prodavnicama, omogućili da dobiju novac baš u pravo vreme i kada im zaista treba – izjavila je Nataša.

Nagradna igra "Lova do neba baš kad ti treba“ je organizovana sa ciljem da svi kupci dobiju priliku da osvoje vaučere u određenom iznosu za kupovinu svega iz asortimana IDEA, Roda i Mercator prodavnica i u novu godinu uđu rasterećeniji i zadovoljniji.


Promotivni tekst

Oceni vest:
14
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Draga Saveta

  pre 56 dana i 19 sati

  Najpametnije bi im bilo da kupe garažu ili plac negde.
  Takva investicija će se uvećati.
  A najlakše je pare rasuti. Milion dinara je danas ništa.
  Pet plata menadžera ili direktora, deset prosečnih.
  Od milion dinara se ne može živeti u Srbiji godinu dana, a da kažeš da živiš normalno, kao čovek.
  Ako platiš račune i jedeš, odeću i obuću sigurno nećeš kupovati.
  A ako to ne možeš, kakav nam je onda standard života?

  Oceni komentar:
  5
  10
 • Draga Saveta

  pre 56 dana i 17 sati

  naucite da citate :D

  MORA da potrosi novac u nekoj od ...."u nekoj od 330 IDEA, Roda i Mercator prodavnica".
  Znaci nema nista od placa, garaze ili bilo cega drugog

  Oceni komentar:
  1
  19
 • Novosađanka

  pre 56 dana i 16 sati

  Mora da nađe neku baš veliku prodavnicu koja ima maksimalni opseg prodaje pa tamo da potroši. Nisu joj ostavili baš mnogo opcija da potroši novac.

  Oceni komentar:
  4
  4
 • Nagrada koja to nije

  pre 56 dana i 15 sati

  Neka nađe manju prodavnicu, pa neka kupi samu prodavnicu IDEA.

  Oceni komentar:
  0
  3