SKUPŠTINA GRADA: Novosađani se žalili na preglasnu živu muziku i loše trotoare

SKUPŠTINA GRADA: Novosađani se žalili na preglasnu živu muziku i loše trotoare

Komisija za predstavke i predloge danas je održala sednicu i razmatrala predstavke građana, ali i uputila odgovore na ranije poslate predstavke i predloge.

Kako se navodi u saopštenju iz Skupštine grada, ovoj Komisiji se pisanim putem obratio sugrađanin iz Ulice braće Ribnikar broj 2, koji ima primedbu na preglasnu živu muziku svakog četvrtka, petka i subote iz kafe-bara na istoj adresi i dodaje da je pomoć za rešavanje ovog problema već potražio preko Skupštine stanara ove zgrade i Komunalne policije, ali bez uspeha. Članice i članovi Komisije usaglasili su se da ovu predstavku upute Gradskoj upravi za inspekcijske poslove.

Pismenu predstavku podnela je i Novosađanka iz Ulice Jerneja Kopitara na Telepu koja navodi da su trotoari u ulici u kojoj ona živi uski i loše urađeni, da su propali i da nisu dugo rekonstruisani. Kako je dalje navela ova sugrađanka, slična je situacija i sa Ulicom Ćirila i Metodija u kojoj se nalazi dečiji vrtić, a koja je bez ivičnjaka i uska, sa dosta rupa, pa kretanje majki sa dečijim kolicima predstavlja veliki problem. Komisija je donela zaključak da ovu predstavku uputi Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije.

Članovi Komisije razmatrali su i uputili na adrese podnosilaca predstavki odgovore od nadležnih institucija dobijene na ranije upućene predstavke građana.

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Idemo dalje?

  pre 1021 dan i 6 sati

  Nećemo o tome što su gradske vlasti Novog Sada veliki i zakleti protivnici javnih klupa, korpi za smeće, javnih WC-a i uopšte potreba građana kad se nalaze van kuće.

  Oceni komentar:
  0
  10