SKUPŠTINA GRADA: Stanari Zmaj Jovine 24 žalili se na buku iz lokala

SKUPŠTINA GRADA: Stanari Zmaj Jovine 24 žalili se na buku iz lokala

Nekoliko naših sugrađana je i ove srede neposredno pred Кomisijom za predstavke i predloge u gradskoj skupštini iznelo svoje predstavke i zatražilo pomoć za rešavanje svojih problema.

Kako se navodi u saopštenju iz Skupštine Grada Novog Sada, predstavnik stanara iz Zmaj Jovine ulice broj 24 ukazao je na problem nepoštovanja radnog vremena ugostiteljskog lokala "Ajnfort" u njihovom pasažu, naglašavajući da su se već obraćali raznim inspekcijama, ali da pozitivnog rezultata nije bilo. Zbog toga se sada obraćaju Кomisiji za predstavke i predloge koja će se, u njihovo ime obratiti Кomunalnoj inspekciji i Кomisiji za javni red i mir i bezbednost, kako bi se ovaj problem što pre rešio.

Iz Sremske Кamenice, građani Vihorske ulice, po drugi put su se obratili Кomisiji sa predlogom da se njihova ulica asfaltira u širini manjoj od planiranih 10 metara kako bi se oduzimala manja površina u privatnom vlasništvu stanara te ulice.

Naime, oni su pre izvesnog vremena dobili odgovor da je asfaltiranje njihove ulice planirano u širini od 10 metara, ali da zbog nerešenih imovinsko-pravnih odnosa to nije moguće realizovati. Zbog toga su oni spremni da se nađe kompromis i da se planirana širina smanji, jer inače, prema njihovim rečima, taj put koriste samo stanovnici te ulice, pa nema potrebe za većom širinom.

Кomisija za predstavke i predloge uputiće ovaj predlog Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije i zatražiti mišljenje za rešavanje problema žitelja ove ulice u Sremskoj Кamenici, kaže se na kraju saopštenja iz Skupštine Grada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan