SPEKULACIJE: Je li bilo otmice dečaka u Novosadskog sajma ili ne?

SPEKULACIJE: Je li bilo otmice dečaka u Novosadskog sajma ili ne?

Šta stoji iza vesti da je u sredu u jednom novosadskom supermarketu pokušana otmica šestogodišnjeg dečaka...

Naime, nakon što je list "Dnevnik" jutros objavio kako je šestogodišnjaka, koji je u prodavnici bio s ocem, nepoznati muškarac uhvatio za ruku i potom odveo u nepoznatom pravcu, te da je dete roditelju vraćeno tek nakon sat vremena, u novosadskoj policiji su za portal 021.rs naveli da je čitava zbrka trajala svega nekoliko minuta.
 
Tačnije, policiji je za 021.rs rečeno da je dečak išetao sam iz supermarketa za čovekom koji je bio obučen skoro isto kao i njegov otac. Konobar obližnjeg kafića video je da je dete izgubljeno i vratio ga u radnju, gde se ono ponovo susrelo sa svojim ocem.
 
S druge strane, otac dečaka – poznat javnosti samo po inicijalima B. J. – tvrdi za 021. rs da je ceo događaj trajao najmanje 45 minuta i potvrđuje ranije dat iskaz da je dečaka nepoznati muškarac uhvatio za ruku i potom odveo u nepoznatom pravcu, dok je on plaćao račun na kasi što je, prema njegovim rečima, trajalo veoma kratko. Čim je primetio da dečaka nema, građani su krenuli u potragu po prodavnici i okolnim ulicama, a odmah je kontaktirana i policija.
 
Kako je rekao novinarima novosadskog informativnog portala – nakon dolaska policije, dečak se vratio.
 
- Ispričao mi je da ga je odveo nepoznat čoveku u veliku prostoriju, da mu je taj čovek rekao da ga tamo čeka tata, ali ne može da zna gde je to tačno bilo. Bio sam u šoku i izgubio deset godina života dok se moj sin nije vratioizjavio je otac B. J. za portal 021.rs.
Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan