SREMSKA KAMENICA: Nema zainteresovanih za planiranje parkirališta kod Instituta

SREMSKA KAMENICA: Nema zainteresovanih za planiranje parkirališta kod Instituta

Izgradnja parkinga, a potom i spratne garaže u kompleksu Instituta u Sremskoj Kamenici odužiće se, jer za sada ne postoji firma koja je zainteresovana za ovaj posao.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije, nakon što je krajem novembra raspisala javnu nabavku u otvorenom postupku, pa konstatovala da se nijedna firma nije prijavila da uradi tehničku dokumentaciju, ušla je u pregovarački postupak i poslala ponude samo firmama za koje je verovala da će uspešno obaviti posao. 

Reč je o novosadskim firmama "Vojvodinaprojekt", "AG UNS" i "Gramont". Ovaj postupak zatvoren je 26. decembra, kada je komisija konstatovala da nijedna od tri firme nije podnela ponudu, prenosi protal 021.rs.

Procenjena vrednost cele nabavke je 958.333 dinara bez PDV-a. Tehnička dokumentacija za izgradnju parkirališta košta 666.666 dinara, a tehnička dokumentacija za javno osvetljenje unutar kompleksa je oko 291.666 dinara. 

Planom je predviđena izgradnja spratnih garaža. U prvoj fazi, dok ne završe svi planirani sadržaji unutar kompleksa, data je mogućnost izgradnje parking površina zapadno od glavnog pristupnog puta, za oko 100 vozila i sa okretnicom za autobus. Takođe, očekuje se izgradnja parkinga istočno od pristupnog puta, za oko 400 vozila.

Konkursna dokumentacija može se pogledati OVDE.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan