SREMSKI KARLOVCI: Jedna ulaznica za obilazak svih lokalnih znamenitosti

SREMSKI KARLOVCI: Jedna ulaznica za obilazak svih lokalnih znamenitosti

Prolećna turistička sezona u Sremskim Karlovcima, kako je i najavljeno, biće u znaku naplate objedinjene ulaznice za obilazak znamenitosti grada.

Ideja uvođenja ovakve ulaznice, po rečima direktorke opštinske Turističke organizacije (TOOSК) Jasmine Beljan Iskrin, jeste da se povezivanjem turističke ponude pruže posetiocima povoljnije usluge. Kako navodi, objedinjena ulaznica obuhvata pored razgledanja grada s turističkim vodičem i ulazak u Patrijaršijski kompleks, koji čine riznica, Saborna crkva i vinski podrum, kao i obilazak Кarlovačke gimnazije. To će odrasle posetioce koštati 470 dinara, a decu 290 dinara, s tim što degustacija vina važi samo za odrasle.

- Кada bi pomenute usluge pojedinačno plaćali, turiste bi to koštalo 540 dinara, a decu 330. Prve grupe su rezervisale objedinjene ulaznice, čime počinje realizacija sporazuma između TOOSК, Кarlovačke gimnazije i Eparhije sremske  – kaže Jasmina Beljan Iskrin, a prenosi "Dnevnik".

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Vesna lazic

  pre 1024 dana i 14 sati

  20.juna, nas osmoro dolazimo u posetu Sremskim Karlovcima. Da li postoji mogucnost angazovanja turistickog vodica i ako je to moguce, molim za kontakt. Pozdrav i hvala, Vesna Lazic

  Oceni komentar:
  0
  0