Šta se krije iza zanimljive novosadske Fejsbuk kampanje koja promoviše osmeh

Šta se krije iza zanimljive novosadske Fejsbuk kampanje koja promoviše osmeh

Ovih dana, na Fejsbuku, osvanula je nesvakidašnja kampanja specijalističke stomatološke ordinacije koja je odmah privukla našu pažnju, a, sigurni smo, i pažnju mnogih Novosađana. 

Naši sugrađani odlučili su da se fotografišu na prepoznatljivim lokacijama u Novom Sadu, i pokažu svima svoj zadovoljan osmeh. Kampanju možete pogledati OVDE.

Svi oni imaju svoju ličnu priču, neku svoju pasiju ili zanimanje ali zajedničko svima jeste da im je osmeh važan u životu, i da nošenje fiksne proteze može biti važan lični detalj.

 

U ponekim rečenicama iz kampanje ordinacije “ORTO4U” i saznajemo baš to:

- Zovem se Marko Ivanišević, imam 24 godine i studiram turizam. Moj osmeh je moja šansa!

- Ja se zovem Mirjana Vujčić, dizajnerka sam i vlasnica modnog studija. Moj osmeh je moj modni detalj!

 

Ukoliko imate bilo koji problem sa nepravilnim položajem zuba i vilica, fiksni ortodontski aparati, mogu  pomoći da učinite svoj osmeh lepšim. Specijalisti ortopedije vilica – ortodonti, posvećeni su isključivo dijagnostikovanju i lečenju nepravilnosti položaja zuba i vilica upotrebom fiksnih ortodontskih aparata.

Fiksna proteza može biti različite izrade, ona ispravlja zube i pomaže pacijentima da što lakše i bezbolnije stignu do lepog i zdravog osmeha.

 

Poslednjih godina, posebna pažnja posvećuje se bravicama (breketima), koji u toku terapije čine estetiku prihvatljivijom.

Pored metalnih, sve  više su popularne i keramičke bravice bele boje. Zahvaljujući keramičkim bravicama, fiksna proteza naizgled je nevidljiva, pa se većina pacijenata upravo i odlučuje za ovaj tip fiksnog aparata.

Put do lepog osmeha ume da bude dug. Ono što čini da proces nošenja fiksnog ortodontskog aparata deluje lakše, lepše i inspirativnije, jeste kako pacijenti prihvate i nose svoje fiksne proteze.

 

Neki od Novosađana ozareno su nam poručili kako je njihov osmeh njihova snaga.

A šta je tvoj osmeh za tebe?

Oceni vest:
7
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan