Stanari prijavili nepoznate mladiće zbog bakljade na krovu, svi imali dozvole za kretanje u toku policijskog časa

Stanari prijavili nepoznate mladiće zbog bakljade na krovu, svi imali dozvole za kretanje u toku policijskog časa

Petnaestak mladića večeras je sa krovova zgrada na novosadskom Bulevaru cara Lazara od broja 41 do 43 napravilo bakljadu i vatromet u znak podrške Vladi Srbije, zbog čega su ih stanari prijavili policiji jer ne znaju ko su i tvrde da nisu stanari tih zgrada.

Upravnica je zatražila od pripadnika MUP-a da uđu i provere ko su mladići koji su se nalazili na krovu.

Policija je došla ispred zgrade sa tri automobila, a stigla je i marica sa pripadnicima interventne jedinice. Ušli su u zgradu i popeli se na krov gde su krenuli da legitimišu zatečene mladiće.

Kako javlja autonomija.info, 11 mladića sa maskama preko lica slobodno je išetalo iz jednog ulaza, a još bar petorica iz drugog ulaza. Reporterka ovog portala je od policije saznala da su svi imali uredne dozvole za kretanje nakon 18 sati.

Stanari zgrada tvrde da su mladići oko 17.45 došli belim kombijem koji je u vreme dolaska policije još bio parkiran ispred zgrada. Sa sobom su uneli miksetu, zvučnike i tonsku opremu sa koje su puštali snimljenu parolu "Hej, hej, Đilase, vrati pare, lopove".

 


Slična bakljada odigrala se i na krovu poslovne zgrade na Bulevaru oslobođenja kod zgrade bivšeg Pokrajinskog SUP-a, javlja reporter Autonomije.

Građani su javili i da su videli dva mladića u crnim trenerkama sa kapuljačama na glavi na krovu zgrade pored Osnovne škole "Jovan Popović" kako prvo ispaljuju vatromet a onda pale baklje.

Izvor: Autonomija.info

Oceni vest:
12
29

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • DuDuBaravka

  pre 1308 dana i 7 sati

  Super, SS-jurišnici imaju "uredne dozvole"!!! Svaka vam čast "gradonačelniče", no, s kim ste onakvi ste... Sve same bitange i kriminalci.

  Oceni komentar:
  4
  56
 • Rale

  pre 1308 dana i 6 sati

  Dno dna! Nema dalje!

  Oceni komentar:
  4
  50
 • gheTTo-mmxx

  pre 1308 dana i 6 sati

  po kom osnovu je 10 narkomana dobilo dozvolu za kretanje u vreme policijskog sata???ovo je kancer nase drzave!BAGRA
  gradjani su revoltirani na vlast, pljackanje i izivljavanje. bes se nagomilao zbog oduzetih sloboda, siromstva, srozavanja i unistavanja svih pravih vrednosti u nasem drustvu i drzavi.
  mogu oni da pustaju sta god hoce, dan i noc, nikoga nije briga. vlast ce ubrzo zazaliti zbog nacina na koji potcenjuje i omalovazava ovaj narod.

  Oceni komentar:
  4
  61
 • Iznogud

  pre 1308 dana i 6 sati

  Nadam se da će objaviti ko im je izdao dozvole i zašto...tako bi barem trebslo da bude...

  Oceni komentar:
  4
  48
 • Max

  pre 1307 dana i 21 sat

  Morate se ljudi sami organizovati i terati ih iz zgrade, mi imamo viber grupu i cim se pojave nas 30 idemo na krov i resavamo problem bez policije.

  Oceni komentar:
  5
  77
 • Perica

  pre 1307 dana i 21 sat

  Paljenje pirotehničkih proizvoda ili pucanje
  Član 17
  Ko paljenjem pirotehničkih proizvoda narušava javni red i mir ili ugrožava sigurnost građana - kazniće se novačnom kaznom od 50.000 do 100.000 dinara ili radom u javnom interesu od 40 do 120 časova.
  Ko pucanjem iz vatrenog ili drugog oružja ili imitacije oružja narušava javni red i mir ili ugrožava sigurnost građana - kazniće se novčanom kaznom od 100.000 do 150.000 dinara ili kaznom zatvora od 30 do 60 dana.
  Ko prekršaj iz st. 1. i 2. ovog člana izvrši u grupi od tri i više lica - kazniće se kaznom zatvora od 30 do 60 dana.

  Oceni komentar:
  3
  64
 • Nema sumnje

  pre 1307 dana i 18 sati

  Jugendi.

  Oceni komentar:
  3
  28