Stanovi za izbeglice u Karlovcima gotovi do kraja novembra

Stanovi za izbeglice u Karlovcima gotovi do kraja novembra

Izgradnja stanova za izbeglice u Čeratskoj ulici u Sremskim Karlovcima, koja je u startu kasnila zbog vremenskih prilika i nivelisanja terena, na dobrom je putu da bude završena u roku jer je izvođač uspeo da nadoknadi izgubljeno vreme angažovanjem većeg broja radnika.

Кako "Dnevnik" saznaje od šefa gradilišta Nikole Janićijevića, postoje realne šanse da do kraja novembra svi poslovi budu okončani, što se poklapa s ugovorenim rokom za završetak.

– U toku su termoizolacija podova i fasada, kao i izlivanje cementnih košuljica po podovima.Taj posao je završen u dvema zgradama i u jeku je u trećoj – izjavio je za novosadski dnevni list  Janićijević, dodajući da će grejanje u 16 novoizgrađenih stanova biti etažno, na struju.

Stanovi su različite kvadrature, od 30 do 70 kvadratnih metara, u zavisnosti od broja članova porodice, a četiri od 16 stanova namenjena su socijalno ugroženim izbeglicama, koji neće moći, kao preostali korisnici, da ih otkupe, već samo da ih koriste, dok će se upravljanje tim stambenim jedinicama poveriti Opštini Sremski Karlovci i Centru za socijalni rad, prenosi "Dnevnik". 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan