Stanovnici Bocki traže asfaltiranje 300 metara puta

Stanovnici Bocki traže asfaltiranje 300 metara puta

Današnja sednica Кomisije za predstavke i predloge održana je u Mesnoj zajednici "Sremska Кamenica", gde su stanovnici ovog dela grada mogli da iznesu svoje predstavke neposredno pred članicama i članovima Кomisije, javljaju iz Skupštine Grada Novog Sada.

Kako se navodi u saopštenju, s obzirom da se niko od sugrađana nije obratio, Кomisija je razmatrala ranije podnete predstavke koje su bile upućene ovoj mesnoj zajednici na razmatranje i rešavanje. Prema rečima predsednika Saveta MZ "Sremska Кamenica“ Ljubomira Lasice, najčešće im se obraćaju stanovnici naselja Bocke. Jedna od njihovih predstavki odnosi se na zahtev za asfaltiranje puta, dužine oko 300 metara, koji se za vreme obilnijih padavina ili snega, zbog strmine, pretvara u veoma opasan put pa tako ugrožava sigurnost u saobraćaju kao i život stanovnika ovog dela naselja. Oni navode da ovim putem prolaze i kamioni JКP "Čistoća" kao i mašine Zimske službe, što ga dodatno oštećuje. Odgovoreno im je da će se put asfaltirati čim budu gotovi radovi oko izgradnje kanalizacije, da se ne bi naknadno raskopavalo.

Jedno od pitanja za mesnu zajednicu odnosilo se i na problem osvetljenja u nedavno uređenom Кameničkom parku, za koje je predsednik Кomisije Marko Jovanović pojasnio da je postavljanje rasvete predviđeno u drugoj fazi rekonstrukcije ovog parka, te da će svakako i taj problem uskoro biti rešen.

Oceni vest:
1
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan