Studenti FTN nemaju novca da odu na evropsko takmičenje u robotici

Studenti FTN nemaju novca da odu na evropsko takmičenje u robotici

Tri ekipe Fakulteta tehničkih nauka predstavljaće Srbiju na evropskom takmičenju robotike "Eurobot" u Francuskoj od 24. do 28. maja, ali potrebna su im dodatna novčana sredstva za put i boravak u gradu La Roche-sur-Yon.

Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, Fakultet tehničkih nauka i Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment obezbedili su značajna novčana sredstva za odlazak mladih robotičara, studenata, na "Eurobot" takmičenje, ali kako je ukupan iznos neophodan za put i boravak timova oko 1.000.000 dinara, potrebna su dodatna novčana sredstva kako bi oni mogli predstavljati Srbiju na ovogodišnjem takmičenju, stoji u saopštenju studenata FTN.

Mole se sve institucije i preduzeća zainteresovana da podrže na ovaj način ulaganje u mlade perspektivne ljude koji predstavljaju Srbiju u nauci da se jave vođi puta asistentu Jovici Tasevskom na mejl , a sredstva se mogu uplatiti na žiro račun FTN: 840-1710666-12 Fakultet tehničkih nauka, poziv na broj po modelu 97 7401804014, svrha: za robotsko takmičenje.

Na evropskom takmičenju robotike predstavnici Srbije su učestvovali već 16 puta i uvek su imali zapažen uspeh. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan