SUĐENJE ZA UBISTVO NA GRBAVICI: "Ne sećam se koliko sam joj udaraca zadao"

SUĐENJE ZA UBISTVO NA GRBAVICI: "Ne sećam se koliko sam joj udaraca zadao"

Jeziva ispovest Mihalja Skivjanija (56) na početku suđenja za ubistvo Merime Redžepov (29), koje se dogodilo krajem decembra prošle godine.

- Sa frižidera sam dograbio čekić, koji je tu stajao, i njime sam je udarao. Držala je ruke gore, pa ne znam da li sam je iz prve pogodio u glavu. Ne mogu da se setim koliko sam joj udaraca zadao, a tek posle dva sata sam shvatio da ne diše. Ostala je da leži na krevetu, a ja sam je pokrio ćebetom. Lekove sam pokupio u kesu i otišao iz stana. Dva dana kasnije sam uhapšen, a čekić sam oprao, jer je na njemu bilo kose.

Ovo je juče izjavio penzioner Mihalj Skivjani (56) na početku suđenja u Višem sudu u Novom Sadu. On je optužen da je u noći između 29. i 30. decembra 2015. godine u iznajmljenom stanu u ulici Ljermontova 2, na Grbavici, usmrtio duplo mlađu Merimu Redžepov (29), sa kojom je tu živeo.

- Te večeri sam popio četiri piva, a onda sam nastavio piti rakiju, svađali smo se - prepričao je Skivjani trenutke pre zločina.

- U jednom trenutku me udarila pesnicom u oko, a nešto kasnije me povukla za rukav, rekavši da će me ubiti. Obuzeo me je gnev, i posle njenih pretnji sam uzeo čekić i počeo da je udaram.

Nesrećnoj devojci je kasnije, prilikom obdukcije, izbrojano oko 15 povreda po glavi, konstatovani su i višestruki prelomi lobanje. Već od prvog udarca se onesvestila, i dok je takva ležala na krevetu gde je pala, Skivijani je nastavio da je udara čekićem.

- Kada sam shvatio da ne diše, prošlo mi je kroz glavu da sam mladu ženu lišio života, i zato sam se uplašio i nisam pozvao policiju - rekao je Skivjani.

- Otišao sam, a dva dana kasnije sam uhapšen.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan