Svečana premijera filma o Tomi Zdravkoviću u četvrtak u Areni Cineplex

Svečana premijera filma o Tomi Zdravkoviću u četvrtak u Areni Cineplex

Svečana premijera dugoočekivanog filma "Toma" biće održana u četvrtak, 16. septembra u 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Crvenim tepihom proći će deo autorske i glumačke ekipe koju će publika imati priliku da pozdravi aplauzom nakon projekcije.

Zbog izuzetno velikog interesovanja, puštene su u prodaju i ulaznice za dodatne projekcije premijerne večeri. Karte nije moguće rezervisati, nego je omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.

Film "Toma" Dragana Bjelogrlića je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. "Toma" je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema - po ponašanju i u duši.

Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenejvicma, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru, ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan