Svečano otvorena manifestacija "Novosadsko BIG dečje leto"

Svečano otvorena manifestacija "Novosadsko BIG dečje leto"

Tradicionalna manifestacija "Novosadsko BIG dečje leto" koju organizuje Dečji kulturni centar "Novi Sad" svečano je otvorena u holu Tržnog centra "BIG", a trajaće do 26. avgusta.

Nastupili su dečji hor "Suncokreti", učenici muzičke škole "Isidor Bajić", pevači iz "Kulturnog skloništa", kao i glumci Dečjeg kulturnog centra ''Novi Sad'', a održan je i bazar kreativnih radionica na kojem su se predstavili organizacije i udruženja koji će učestvovati u ovogodišnjem izdanju manifestacije.
 
Tokom predstojeća dva meseca Novosađani, uzrasta od četiri do 14 godina, imaće priliku da letnji raspust provedu na zabavan i kreativan način, na brojnim radionicama na dvadesetak lokacija u Novom Sadu i okolini. Moći će da posete Muzej Vojvodine, Spomen-zbirku Pavla Beljanskog i Gradsku biblioteku, a deo programa su pripremili Dečji kulturni centar ''Novi Sad'', ZOC "Adžija", organizacija ''Prijatelji dece Novog Sada'', ''Novosadski kulturno- obrazovni krug'', Udruženje umetnika Petrovaradinske tvrđave ''Likovni krug'', Studio ''DOM animacije'' i Centar za obrazovanje "Happy Spot". Za sportske aktivnosti zaduženi su Kapuera Akademija Novi Sad, ''Fusion Fitness & Dance Studio'', Centar korektivne gimnastike "Kinesis Mix", ''Kreativni pogon'', kao i Adrenalin park "Zemlja čuda".
 
Manifestaciji su se takođe priključili Centar za kreativnu edukaciju "Kuća znanja" i Centar za edukaciju i podršku deci, roditeljima i stručnjacima u obrazovanju "Dečija luka".

Za svaku radionicu važno je prijaviti dete na vreme, budući da su kapaciteti ograničeni. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan