Tender za izgradnju zgrade RTV

Tender za izgradnju zgrade RTV

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine objavila je javni poziv za izbor izvođača radova koji bi trebao da gradi novu zgradu Radio televizije Vojvodine.

Ko će graditi novu zgradu RTV u Novom Sadu, za koju je novac opredeljen iz republičke i pokrajinske kase, znaće se u septembru, piše portal eKapija.

Kako navode, ponude se mogu dostavljati do 23. avgusta, a odluka o kompaniji koja će graditi objekat RTV, biće doneta najkasnije u roku od 25 dana od otvaranja ponuda.

U konkursnoj dokumentaciji, pišu, ponuđač je u obavezi da izradi projekat za izvođenje radova (u skladu sa projektom za građevinsku dozvolu, koji je 2015. izradilo preduzeće "Euro Gardi Group Novi Sad"), kao i da izvede prvu fazu radova.

Kriterijum koji će se uzimati u obzir prilikom dodele ugovora je ekonomski najpovoljnija ponuda, a bodovaće se vrednost ponude (80 pondera) i rok izvršenja ugovora (20 pondera), piše portal.

Skori početak izgradnje nove zgrade RTV u Novom Sadu postao je izvestan, navode oni, kada su krajem juna predstavnici Uprave za kapitalna ulaganja i Radio televizije Vojvodine potpisali ugovor o prenosu novca. Preduslov za izgradnju novog objekta je uklanjanje ostataka ruševina stare zgrade RTV, koja je uništena u NATO bombardovanju, za šta je zadužena firma "Elita Cop".

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan