"Toplana" apeluje na korisnike da ih za sva pitanja i reklamacije kontaktiraju putem mejla ili telefona

"Toplana" apeluje na korisnike da ih za sva pitanja i reklamacije kontaktiraju putem mejla ili telefona

U skladu sa epidemiološkom situacijom i u cilju sprečavanja širenja korona virusa, iz JKP "Novosadska toplana" apeluju na korisnike usluga da im se za sva pitanja i reklamacije obraćaju telefonskim ili putem mejla.

Molimo korisnike usluga da lično dolaze u Novosadsku toplanu samo u slučajevima izuzetne hitnosti i važnosti kako bismo neposredne kontakte sveli na najmanju moguću meru, za dobrobit svakog pojedinca i cele zajednice – navodi se u saopštenju.

Važno je napomenuti da je poseta Korisničkom centru moguća uz obavezno korišćenje zaštitnih maski, merenje telesne temperature na ulazu u prostorije, kao i striktno sprovođenje mera fizičke distance i broja korisnika u prostorijama.

Vrata Korisničkog centra za korisnike su otvorena radnim danima od 7 do 20 i subotom od 7 do 15 časova, dok je za prijem pošte otvoren šalter Pisarnice Preduzeća, radnim danima od 7 do 15 sati, takođe uz sprovođenje preporučenih mera zaštite.

Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge, korisnicima su otvoreni brojevi telefona 021 423 712, 420 853 i broj 0800 100 021, svakog dana od 6 do 22 časa.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 021 488 11 05, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave. Korisnici mogu da nam se obrate i putem mejl adrese .

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan