TOPLANA: Rekonstrukcija vrelovoda na Podbari, Grbavici, Detelinari…

TOPLANA: Rekonstrukcija vrelovoda na Podbari, Grbavici, Detelinari…

Grejna sezona završava se 15. aprila odnosno najkasnije 15. maja, a po njenom završetku "Novosadska toplana" počinje novi ciklus investicionih radova.

Građevinska sezona krenuće radovima na vrelovodnoj mreži u bloku ulica Milenka Grčića, Stevana Divnina Babe i Oblačića Rada. Takođe, nastavlja se rekonstrukcija vrelovoda od Toplane "Jug" do tržnog centra "Merkator", u Ulici Bogoboja Atanackovića, i na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice braće Ribnikar, piše "Dnevnik".

Kako najavljuju iz "Toplane" ovog leta rekonstruisaće se vrelovodna mreža u bloku Sonje Marinković i Radničke ulice, deo vrelovoda u Valentina Vodnika, potom u  Vere Pavlović i Vojvođanske ulice. Izvesni su i radovi na vrelovodu u bloku Ive Lole Ribara, Dunavske i Ulice Ignjata Pavlasa, potom u delu Dušana Vasiljeva i Visarionove ulice, u Gogoljevoj i Ulici Miše Dimitrijevića, kao i u Antuna Urbana i Stevana Sremca. U okviru parternog uređenja Ulice Marka Miljanova, rekonstruisaće se vrelovod od Kosovske ulice do Ulice Milana Rakića.

Inače, u 2019. godini, "Novosadska toplana" utrošila je 230 miliona dinara iz sopstvenih izvora za zamenu 7,5 kilometara najnepouzdanijih deonica mreže.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan